fredag 27 maj 2011

Sponsormöte

Lunchen idag blev ett sponsormöte. Jag och Alva har nämligen fått en sponsor och idag gick vi igenom lite hur vi ska arbeta under det kommande året. Idag hade vi mest en diskussion om på vilket sätt vi ska arbeta och vad vi ska sätta loggor och liknande. Lite mjukstart.

Vår sponsor är ett företag som heter WIP vilket står för Wireless Independent Provider. De arbetar bland annat med att utveckla olika appar till Iphoner och Androidmobilder. Dom har till exempel utvecklat appar till banker så som Swedbank och Nordea. Deras nyaste app är en Sweden Rock Festival-app. Dom har även gjort en Karlskrona Kommun-app.

Så här står det om Wip på hemsidan:

WIP

Wireless Independent Provider (WIP) är ett programvaruföretag som erbjuder produkter och tjänster inom mobil datakommunikation och web.
Sedan starten 1999 i Karlskrona har vår starka övertygelse och vision varit att wireless Telecom- och Datacomvärldarna kommer att förenas och på så sätt möjliggöra användande av internettjänster i var mans telefon eller smartphone. För att dessa två världar skall kunna kommunicera med varandra har vi byggt en plattform som möjliggör just detta.
Vår produktserie Mobilis är en kommunikationsplattform förenar kundföretagets infrastruktur (datakommunikation) med mobilt internet (telekommunikation).

Mobilis kan liknas vid en Schweizisk armékniv. Inuti finns massor av funktioner, men för den tjänst som vi skall skapa använder vi endast de verktyg som behövs. Mobilis utvecklas och förbättras ständigt för att vi och våra kunder alltid ska vara  konkurrenskraftiga.
Läs mer på sidan Showroom om vad för slags tjänster vi skapat.
WIP – Exploring the mobile world since 1999

Ni hittar dom här: wip

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar