onsdag 26 januari 2011

Hoppat F

Hoppade Filip för första gången nyss. Började med uppvärmningen i stora ridhuset för att slippa frysa ihjäl och hinner skritta ett halvt varv innan Filip börjar kasta sig runt och småstegra och fjanta. Blir så sur på honom när han ska testa så. Men efter det skötte han sig bättre. Skulle då in i lilla ridhuset och båda hästarna är lite tveksamma till att gå in där då det en dag tydligen var ström i marken dör. Båda blev i alla fall jätterädda den gången och är fortfarande lite skeptiska till att gå in där. Men idag skulle Filip bara inte gå in. Alva fick leda oss och då gick det. Ibland blir man trött på djuren alltså. Meeeen!

Han vägde upp detta med att hoppa fantastiskt bra! Började testa lite på ett litet kryss och ett litet räcke. Sedan byggde vi på till en böjd linje på 17 m. Hoppade en lite bredare oxer på strax över 120 mot slutet.

Var så himla kul! Har inte hoppat på länge och inte hoppat andra hästar än Carl. Fasen vilken skillnad! Det tog liksom "stopp" när msn landade. Med Carl är det ju då man börjar typ;) jag har nog inte hoppat så lågt på 2 år. Även om jag hoppar kryss på typ 60 cm med Carl blir språnget jättestort ändå, med Filip var det verkligen hopp på 60 cm;)

Det var iaf sjukt kul! Tack. Alv:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar