måndag 21 mars 2011

Tanken var att Carl skulle fått vila idag eftersom att han tävlade i lördags och skrittades ut igår. Men fick ändra om lite i schemat. Ovanligt ;)

Jag kom nämligen på att Calle-pedal måste vaccineras inom det snaraste så det var bara till att ringa veterinär Cilla och boka en tid. Eftersom att planen nu är att Calle ska tävlas så smått så ville jag helst ha det denna veckan (ute i god tid va?!;). Som tur var fick vi tid på torsdag och då blir det ju automatiskt lite lugnare efter det så kände att det var väldigt dumt att Calle skulle vila idag och sen ta det lugnt ytterligare tre dagar denna veckan. Blir aningens för mycket både för hans hjärna (som börjar spinna på högvarv) och för kroppen som inte riktigt gillar det.

Calles vaccination ligger egentligen i juni från början men det var så dumt att ha den just där så när Calle ändå var hos veterinären förra året i april så bestämde vi att vi tog den då istället. Dock hade jag bara juni i huvudet så det var ju en jädrans tur att jag över huvud taget kom på att det var dags nu;P Hade kanske varit passande att flytta fram den ytterligare lite när han ändå bara reds igång. Men aja. Det blir ju kanon denna veckan:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar