tisdag 7 juni 2011

Dagens


Innan vi gick upp till ridhuset idag tog Alva lite kort:) han var lite otålig och ville gå iväg;)

När vi provred honom så var han lite tittig och så vilket han brukar vara. Här har han dock varit så himla lugn. Idag kom däremot första tittigheten. Skulle vara i ridhuset idag då det var lite svalare där men framförallt tycker Jsg att underlaget är bäst där inne. Valde då att gå in på kortsidan och då fick vi ju skritta rakt emot hinderförrådet. Otäckt tyckte Sigge! Han vände om och ville gå hem helst. Han man då manade på honom så gjorde han några spännande språng i luften;). Tog väl några minuter så traskade han fram och stannade så att jag kunde sitta av och öppna dörren. Det var fortfarande otäckt men han gjorde de.

Inne i ridhuset gick det bra. Utom en hörna som var farlig. Red förbi ett par gånger med lite stök men sedan fixade han det också.

Tycker det är kul att han inte bara lunkar på utan att det händer lite greker:)

Första "riktiga" passet idag iaf. Fokade såklart mest på att hitta känslan. Få lagom tryck och takt mm. Det gamla vanliga liksom. Grunderna. Ibland kändes det super och ibland tappade jag det lite. Sitsen är iaf grymt viktig på honom så får fortsätta öva. Märkte tydligt när jag hittar rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar