torsdag 11 augusti 2011

Är det höst?!

Är det meningen att man ska frysa när man är i stallet? Att man ska kunna gå runt i både fleece och dunväst? Inte i augusti väl?!

Har till och med börjat fundera på att snart slänga på täcke inne. På morgonen är det riktigt kallt! Det är inte okej i början av augusti... Är lite dåligt på det planet bara. Har ett våffeltäcke som får agera innetäcke nu mera då det är lite ihopsytt efter att det gått sönder och så. Sedan har jag ett ulltäcke som han får ha lite senare i höst om det är så. Är bara inte något jättefan av att ha ulltäcken på dom. Även om mitt är i mjuk ull så får dom så lätt skav och så. Dessutom är det inga gjordar på och tycker inte riktigt det fungerar med lösa gjordar i boxen. Hasar bara omkring (sätter sig gärna över rumpan innan bakbenen tycker jag) och så känns det inte helt hundra att alltid ha ett sådant tryck äver ryggen. Ryggen är ju känslig ändå (mer eller mindre) och utsätts ju för tryck av sadel ganska konstant. Fleece är egentligen inte heller helt optimalt då det alltid glider bak och bli så spänt kring bogen. Men det är i alla fall mjukt:)

Är ju i  dessutom behov av ett 300-350 g ute och ett lika dant inne. Sedan ett 200 g ute. Sen är det egentligen lite halsar som skulle behövas nya. Halsen ute till mitt Amigotäcke är i storlek M och är verkligen i minsta laget. Man vill ju inte att hästapållen ska strypas;) Det samma gäller innetäcket där halsen är storlek M. Någon intresserad? Båda är blåa.

Jag har ju vissa favoritmärken och ofta är det inte jättebilliga (även om det mest kommer bli Amigo som inte är SVINdyrt i alla fall). Kan bli en knaper höst;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar